Prof. Dr. Aslıhan Nasır, Karar Mekanizmalarında Kadın Liderler Projesi Kapsamında Ödüle Layık Görüldü

Wednesday, January 25, 2023
Bölümümüz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aslıhan Nasır, "Karar Mekanizmalarında Kadın Liderler Projesi" kapsamında ödüle layık görülen 100 lider kadından biri oldu.

IWF Türkiye (Uluslararası Kadın Forumu), Bahçeşehir Üniversitesi ile birlikte ve Milliyet Gazetesi’nin proje paydaşlığında, “Karar Mekanizmalarında Kadın Liderler Projesini” hayata geçirmiş ve  Türkiye’de Yargıtay, Sayıştay, Yüksek Hakimler Kurulu, Yerel Yönetimler, Yüksek Öğrenim Kurumu, Devlet ve Vakıf Üniversiteleri ve Türkiye’nin İlk 100 Sanayi ve Ticari Kuruluşu kategorilerinde, lider ve öncü karakterleriyle çevrelerine ilham vermiş 100 Kadın Lider belirlemiştir. Prof. Dr. Aslıhan Nasır, 100 Kadın Liderden biri olarak ödülünü IWF Türkiye Başkanı Dr. Gülden Türktan’dan almıştır.

Habere ulaşmak için tıklayınız.